Subota, 10 Decembra

CECA UPOZNALA MAJKU SVOG DEČKA BOGDANA: Slučajno se desilo, EVO KAKO JE REAGOVALA

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je navodno i majku svog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Ceca je navodno već upoznala i Bogdanovu majku Miru, ali ne na uobičajan način, jer Srejovićeva majka nije trenutno u Beogradu.

“Bogdanovi roditelji su zaista divni ljudi. Njegov otac Miloš je bivši atletičar, a mama se bavi privatnim biznisom. Oni se nikada nisu miješali u Bogdanove odluke, već su ga uvijek podržavali u svemu. Tek nedavno im je rekao da je u vezi sa Cecom, a njih dvoje nisu imali šta da mu zamjere. Milošu, njegovom ocu, je sve bilo jasno kada je ugledao sina i primijetio koliko je sretan, a to mu je jedino u životu važno”, rekao je navodno izvor i dodao:

ceca-raznatovic-i-decko-4-830x0

Foto:Privatna arhiva

“Nakon što je saopštio ocu da je u vezi sa Cecom, ijrešio je i da na neformalan način upozna majku sa svojom izabranicom. Baš u trenutku kada je bio sa Ražnatovićevom na ručku, stigao je video-poziv iz Londona. Bogdan je dugo razgovarao sa njom, a onda je u jednom trenutku okrenuo kameru ka Ceci, koja je pozdravila svekrvu. Mira je bila oduševljena i nije krila sreću zbog toga što je njen sin sa jednom tako lijepom, uspješnom i pametnom ženom.”

Novi.ba/Kurir.rs

Share.

About Author

Leave A Reply