Nedjelja, 28 Maja

DARA PIJANA KAO LETVA: Ovako je pevačica izgledala dok je lupala o školi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na nivou: Bubamara je, prenego što je iznela svoje stručno mišljenje o obrazovnim ustanovama, ispijala viski na eks, pa zbog alkohola trčala u toalet

Dara Bubamara obrukala se za sve pare! Pre nego što se izblamirala svojim banalnim izjavama u medijima o „seljačkim“ školama, pevačica je pila, a očigledno se i napila.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Čim je došla na snimanje novogodišnjeg programa DM SAT TV, odmah je otišla u studio i snimila svoj deo, da bi se zatim smestila za sto s kolegama. Poručila je viski, koji je odmah ispila na eks. Tu je pala i druga čaša, dovoljna da se zacrveni u licu i da počne da priča svašta. Dala je dve-tri izjave za televizije, a potom zakukala da joj se ide u toalet.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Moram da piškim, ne mogu više da izdržim! Pila sam, a ja ne pijem inače – požalila se folkerka novinarima i odjurila u toalet.

Nakon pola sata Bubamara se vratila medijima, sela za sto i počela da lupeta. Na pitanje novinara o njenom sinu Kosti i njegovom školovanju, Dara se napravila važna.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Moj sin nikada nije imao neprijatnosti, ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!“ – ponosno je izjavila Dara, da bi to nakon dva dana demantovala, a kada su portali objavili audio-snimak gde se jasno čuje šta je pričala, pravdala se da je bila pripita:

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– To, seljačka škola – bila sam isprovocirana od strane novinara na snimanju novogodišnjeg programa, umorna, možda i malo popila s kolegama na proslavi. Proslavila sam kupovinu novog automobila, pa sam popila nekoliko čaša viskija.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ono što je jedino pohvalno u Darinom ponašanju te večeri jeste što za volan svog novog ljubimca ovako pijana nije sela sama, već je zamolila prijatelja da je odveze.

Kurir.rs/ Marija Dejanović

Share.

About Author

Leave A Reply