Subota, 1 Aprila

KORONA NE MOŽE DA PREŽIVI OVO: JA SAM OTORINOLARINGOLOG 40 GODINA, ZNAM ŠTA PRIČAM, DOVOLJNA JE 1 KAŠIKA UJUTRU I UVEČE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doktor Jure Burić uputio je pismo ministru zdravstva Republike Hrvatske Viliju Berošu u vezi korone, te je u njemu, navodi se, ovaj tamošnji lekar istakao – kako on misli da možemo oterati ovaj virus iz tela. Pismo pod naslovom “Poštovani gospodine Ministre, zašto me ne poslušate” prenosimo u celosti…

Doktor Jure Burić uputio je pismo ministru zdravstva Republike Hrvatske Viliju Berošu u vezi korone, te je u njemu, navodi se, ovaj tamošnji lekar istakao – kako on misli da možemo oterati ovaj virus iz tela. Pismo pod naslovom “Poštovani gospodine Ministre, zašto me ne poslušate” prenosimo u celosti:

“Poštovani gospodine ministre dr. Beroš,

kruže kojekakve preporuke o ispiranju usta toplom vodom sa solju i jabukovim sirćetom, a ne želite da poslušate moj savet da se barem tri puta dnevno inhalirate nad vrelom vodenom parom u koju ste stavili šaku morske soli i šaku običnog čubara (Calluna vulgaris) – čubar čak nije toliko niti bitan. Mada ja uz sve to dodam i 7-8 kapi eteričnog ulja slatkog pelina (Artemiissia annua) kojeg sam lično proizveo a koji isto tako nije toliko bitan.

Bitna je temperatura, vlažnost i dostupnost u respiratorni trakt!

Tako će te ‘oterati’ koronu i iz usta i iz nosa i svih disajnih puteva, pa i oka!

Nikako da vam dokažem da je ovo spasonosna metoda zaštite od korone.

Tako – tako ljudi su vam kod kuće i mogu da izgube sat vremena dnevno na inhalacije, a cena je nula (osim šake morske soli).

Ja sam otorinolaringolog već pune četrdeset i dve godine i znam dobro šta govorim. Molim Vas poslušajte me”, pisao je doktor te se zahvaljivao ministru i trudu čitavog njegovog tima, napominjući da je ovo samo njegov vapaj, jer veruje da ovaj savet može dosta pomoći ljudima u borbi.

Dodatni recept:

“Visoku temperaturu (preko 50 stepeni) i povećanu vlažnost vazduha preko 50 odsto korona ne može da preživi. Budući da su vrata ulaska infekcije: sluznica usta, nosa i oka – preporučujem tri puta dnevno u trajanju od 15 do 20 minuta inhalacije nad vrelom vodenom parom. Postupak je vrlo jednostavan, a u tradiciji je naših baka koje su zimske prehlade (viroze) lečile upravo takvim inhalacijama (samo ih one nisu zvale inhalacijama – one su se ‘kadile nad vrelom vodom’).

Share.

About Author

Leave A Reply