Ponedjeljak, 6 Decembra

Skandal na svadbi Milovog jedinca! Krilo se od javnosti, a snajka Brane Mićunovića napravila HAOS NA VESELJU! (FOTO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Blažo Đukanović (31), jedinac crnogorskog predsednika, venčao se u subotu sa godinu dana mlađom devojkom Milenom Popović na Svetom Stefanu.

S obzirom na to je mladenci obožavaju, ona se potrudila da napravi sjajnu atmosferu, a 400 zvanica je đuskalo uz njene hitove.

U jednom trenutku Milici je prišla Zorana Mićunović, snajka kontroverznog biznismena Brana Mićunovića i zamolila je da joj otpeva jednu pesmu sa poslednjeg albuma.

Pevačica joj je izašla u susret, a u tom trenutku bend je prestao da svira.

Kada je Zorana iz torbice izvadila novac da časti Milicu, ona joj je preko mikrofona odgovorila:

– Nemoj da se ljutiš, ali ne uzimam bakšiš od lepih žena – rekal je zanosna pevačica.

Milica Pavlović

Milica Pavlović
Foto: Pink.rs

Branova snajka je sve vreme snimala nastup atraktivne zvezde i objavljivala video snimke na svom Instagram nalogu.

Milena i Blažo venčali su se u Miločerskom parku na istom mestu gde su 2014. brak sklopili Jelena i Novak Đoković. U raskošnom ambijentu hotela “Miločer” sve je prštalo od luksuza, od preskupe dekoracije do menija, za koji su bili zaduženi najpoznatiji svetski kuvari. Gosti su uživali u njeguškoj pršuti, brojnim vrstama skupog sira, morskim plodovima, kavijaru, raznim vrstama mesa kome manu nisu mogli da nađu ni najprobirljiviji gurmani. Sve se zalivalo najskupljim pićem od konjaka do viskija.

svadba

Foto: Pink.rs

Mlada je nosila haljinu poznate kreatorke venčanica Vere Vong od 7.000 evra, mladoženja je takođe nosio skupoceno odelo, a kum mu je bio drug iz detinjstva. Svadba se procenjuje na više stotina hiljada evra i već su počele spekulacije ko je sve to platio. I dok jedni tvrde da je to sintiš za Mila, drugi sumnjaju da je sve to iskeširao vlasnik rizorta na Svetom Stefanu, koji je zauzvrat dobio na korišćenje kompleks na 70 godina, umesto na 30, koliko je bilo dogovoreno.

Crna Gora

Foto: Instagram/Printscreen

I dok je trajalo veselje na Svetom Stefanu, Milo Đukanović se u jeku slavlja sa najbližim prijateljima preselio u hotel “Splendid”. Tamo je nastavio da lumpuje na žurki koju je povodom svadbe organizovao Brano Mićunović, koji slovi za kralja crnogorskog podzemlja. Inače, o bezbednosti gostiju brinuli su brojni pripadnici policije, koji su već u subotu rano ujutru pojačali kontrolu tivatskog aerodroma, na koji su sletali privatni avioni i helikopteri sa svatovima.

Svadba

Foto: Pink.rs

Na samom Svetom Stefanu osim policije u uniformi i civilu bili su i pripadnici ličnog obezbeđenja crnogorskog predsednika, a morem oko ostrva su patrolirali policijski gliseri. Da gosti ne bi “trošili” skupocene cipele od magistralnog puta do hotelskog kompleksa, prevoženi su u specijalnim električnim vozilima.

Na slavlju Đukanovića bili su bivši premijer Tajlanda Taksin Šinavatra, koji je pobegao sa Tajlanda i dobio državljanstvo Crne Gore. Veselin Vesko Barović (predsednik KSCG), biznismeni Vuk Rajković i Sava Grbović, bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, Daliborka Pejović, vlasnik hotela “Hilton” u Podgorici, Dejan Savićević (predsednik FSCG), potpredsednik Skupštine Crne Gore Branimir Gvozdenović, potpredsednik crnogorske vlade Zoran Pažin, ministar policije Mevludin Nuhodžić, poslanik Petar Ivanović, biznismeni Danilo Dano Petrović, Gavrilo Pajović, Dragan Brković, Dragan Bokan, pevač Danijel Alibabić… Međutim, na svadbi nije bio crnogorski premijer Duško Knežević, što je još jedan dokaz o tihom ratu između premijera i predsednika.

Hari Verešanović

Hari Verešanović
Foto: Pink.rs

Za dobro raspoloženje gostiju angažovani su najpoznatiji pevači. Slavlje je otvorio Hari Varešanović, ali su ubrzo mikrofon dohvatili narodnjaci i ludilo je moglo da počne. Po želji Milove supruge Lidije, pevao je njen omiljeni pevač Aco Pejović, potom Halid Muslimović, dok su na zahtev mladenaca goste zabavljali Milica Pavlović i Brenina snajka Aleksandra Prijović. Iako pevači vole da se hvale basnoslovnim honorarima, ovog puta je to izostalo. Priča se da Prija nije htela da uzme honorar, ali je zato samo na bakšišu zaradila 30.000 evra.

Share.

About Author

Leave A Reply