Ponedjeljak, 6 Decembra

VAPAJI ZVEZDE GRANDA: MUŽ ME JE ZLOSTAVLJAO! Ove slike, ipak, govore nešto sasvim DRUGAČIJE! ŠOK-OBRT!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pevačica Tamara Radmilović govorila je o tome kako ju je bivši muž psihički i fizički maltretirao, a sada smo došli do novih saznanja.1 / 3 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Naime, “Zvezda Granda” navodno duže vreme ima problem sa alkoholom, prema rečima izvora, koji dodaje da je supruga molila da se pomire pre razvoda.

Bojan Marjanović navodno je od Tamare tražio razvod poslednjih godinu dana, a problemi u braku nastali su kada je “Zvezda Granda” posle nastupa dolazila kući pijana. Radmilovićeva je, prema rečima našeg izvora, bacala stvari po kući, lupala i zvala policiju kad god je njen suprug zatražio razvod.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Bojan je Tamari, kako kaže naš izvor, plaćao pesme i spotove i podržavao je u karijeri, a nakon što je zatrudnela sve troškove je snosio suprug. On je u više navrata, tvrdi izvor, pokušao da preko advokata poruči bivšoj ženi da demantuje da ju je psihički i fizički zlostavljao, u čemu nije uspeo.

Isplivale su i poruke gde se vidi kako je Tamara molila supruga da joj se vrati, kao i snimak na kom neartikulisano govori.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo, Tamara i njen sada bivši suprug Bojan Marjanović imaju sina Kristijana.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Kurir

Share.

About Author

Leave A Reply