Utorak, 3 Oktobra

(VIDEO) KADA POMISLITE DA BROD TONE…Motivacioni GOVOR Novaka Đokovića KOJI BI TREBALI SVI POSLUŠATI I o kojem BRUJI PLANETA!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Na društvenim mrežama pojavio se fascinantan snimak motivacionog govora Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta

Novak je u karijeri osvojio  17 gren slemova, oborio je skoro sve rekorde i jedan je od najboljih u istoriji “belog sporta”. 

Ako ste se nekada zapitali kako se postaje šampion, da li je teško, šta radite kada ste pod pritiskom, kada mislite da nema izlaza…odgovore će vam dati srpski as.

ap photo/tanjug

 

– Mislim da svako dete, šta god želi da postane treba uvek da sanja, mašta. To je pokretač ka ostvarenju tih snova. Imao sam improvizovane pehare od kartona, plastike… Te pehare sam podizao, to me je dovelo ovde gde sam danas – počeo je Đoković i dodao je:

 Kada pomislite da brod tone, da nema izlaza, opet nekako pronađem put da se vratim – kaže u jednoj od izjava Novak Đoković.

 Verujem da Srbija može mnogo toga da ponudi. Ljudi treba da shvate da ne treba biti uspešna ličnost da bi se vaš glas čuo. Svako treba da uradi onoliko koliko može i koje su njegove mogućnosti u ovom trenutku – reči su Novaka Đokovića.

Bonus video

Share.

About Author

Leave A Reply